Parövning med medicinboll

Träningsverken bränner fortfarande rejält i armarna, men det hindrar inte mig idag. I eftermiddag ska jag och pojkvännen åka iväg till gymmet för att köra 45min core dynamics. Alltså core med medicinboll, så oerhört bra träning! Igår tog jag och två vänner en powerwalk på mer än en och en halv timme, så himla skönt för träningsverken.

Här är min favoritövning med medicinboll, den tar så sjukt bra!
En person står upp och den andra personen sitter upp med benen som på bilderna nedan. Den stående personen kastar bollen till den sittande som går ner helt och dunkar bollen i golvet innan man vänder och tar i med magmusklerna sammtidigt som man kastar iväg bollen i läge A till den stående personen. Repeteras :) grym övning!

Kommentarer:

1 MADDISENJ.SE - julkalender i bloggen med fina tävlingar dagligen!:

grymt bra övning

Svar: den är grym :)
Julia T

2 Alexia:

Alltså jag vet inte vad mitt problem är, vill verkligen träna magen o så men spelar ingen roll om jag tränar så det känns som jag ska spy och magen bara bultar, får ändå aldrig träningsvärk :S

Svar: Ska bli riktigt skönt att åka utomlands, reser du mycket? :)

Svar: men åh :/ det låter riktigt jobbigt! hur tätt inpå äter du när du tränar? kan ju ha med det att göra kanske :) ingen träningsverk så får man pusha sig lite extra, det kan vara svårt ibland :) jag reser ganska mycket, gillar det verkligen :)
Julia T

3 Emelie:

Bra tränings övning !=)

Sv: Ja men visst är den snygg!!=)

Svar: verkligen :D
Julia T

4 Lisa:

Sjukt bra övning det där! :-D

Svar: ja, den där tycker jag är grym! :)
Julia T

5 Linda:

grymt

Svar: ja =)
Julia T

6 Miss Michaela - Skandal Beauty:

Har du lust att bli veckans blogg? Gå in på min blogg och anmäl dig, vinnaren avslöjas ikväll! :)

7 SOPHIEHELENA:

Det var det verkligen! :)
Okej tack ^^

Svar: förstår det! :)
Julia T

8 flygeriburen.blogg.se:

jätte bra övning! :)

Svar: ja, den är jättebra :)
Julia T

9 Alice:

Körde en liknande övning en gång, också sjukt bra, då skulle båda göra som på bilden och när man kom upp skulle man passa bollen till sin kompis som gick ner med bollen osv. Men den här övningen måste jag pröva :)

Svar: den är också bra :) brukar jag köra! skillnaden med denna är att den tar lite annorlunda i och med att man gör en jättekraftansträngning när man kastar :) man ska liksom ta i med magen <3
Julia T

10 Lina:

Grym övning! :)

Svar: visst är den =)
Julia T

Kommentera här: