Länk: tillbaka till startsidan

Jag glömde tydligen helt bort att fixa en länk "tillbaka till startsidan" när jag gjorde om designen. Jag får det fortfarande inte riktigt att fungera att få in den i menyn, så än så länge fligger den som en länk i headern nere till höger. Jag får klura lite, men det funkar som det ser ut nu också tycker jag :)

Vad tycker ni?

Kommentarer:

1 Sanna Preifelt:

Om du går in dina koder (control + alt > design) och sedan tar inläggssidan/arkivsidan/kategorisidan så lägger du precis nedanför det här:

Tillbaka till startsidan

Och spara :)

2 Sanna Preifelt:

Men himlans så kom inte koderna med, eller gjorde de det för dig? :)

Svar: Nej jag såg inte någon kod? satt just och funderade på vad du menade :) så snällt att du försöker hjälpa mig dock! kram
Take the time

3 Sanna Preifelt:

Jag mailar dig :)

4 Sanna Preifelt:

Jag mailar dig :)

Svar: Stort tack :)
Take the time

5 Sofhie:

Ruskigt fin blogg måste jag säga, blev kanon!

Svar: Tack så jättemycket :D jag är väldigt nöjd faktiskt!
Take the time

6 Julia:

Åh eftersom att jag inte riktigt vet hur den här bloggportalen funkar så är jag osäker på vad som går eller inte m.m kan nog inte svara på din fråga. men din blogg är fin så mkt vet jag :-]

SV:Ne det förstår ja. Men det är sjukt gott!! :-D Jätte fint kött, lika mört som hjärta. Det är juh en väldigt finfibrig muskel så egentligen är det kanske en fin del på djuret ;-) Dock vet jag inte om jag skulle köpa den på affären, men brukar fråga om du kan ta tungan åt mig vid slakt (nöt/ älg) ;-)

Svar: Åh tack så mycket du är så himla snäll! :)jag får det inte riktigt att fungera men jag jobbar på det ;D

ojojoj, jag är så petig med sånt där :) jag äter i princip allt men sånt som blir liksom "definerat" det här är tunga, det här är öga.. aja du vet ;) jag vill hellre bara veta att det är "gris", "ko", "älg".. haha så töntig är jag ;)
Take the time

Kommentera här: