TRX och deltamuskeln

Wow, den här dagen har minst sagt varit fullspäckad med roligheter: träning, heldag med bästa vännen och familjekväll med god mat och gamla filmer från att jag och min lillasyster var små! haha nostalgi ♥

Började dagen med morgonträning på favoritgymmet här i min hemstad och det blev en timmes TRX. Frågade när jag kom dit vilket typ av pass det var och fick naturligtvis svaret "det skulle vara lugnt men nu blir det kämpigt!" och så ett jättestort skratt. Kämpigt blev det verkligen och de sista femton minutrarna var jag HELT slut i hela kroppen!

Imorgon kommer jag känna extrem träningsverk i speciellt deltamuskeln, men även i rumpa!
Äsch hela kroppen kommer nog kännas som en enda stor träningsverk imorgon, love it!Jag tycker att trx är en fantastisk träningsform och den går verkligen att göra hur jobbigt som helst enbart beroende på lutning och vinklar! Skulle verkligen inte tacka nej till ett eget band i taket här hemma :)

Kommentarer:

1 caroline:

Vilken mysdag du haft! :)

Svar: Ja verkligen :D
Take the time

2 Alina:

jaa man blir liksom tvingad o gå ut hehe =)

hoppas du haft en fin dag! =) natti

Svar: haha precis ;) detsamma!
Take the time

3 vanessa:

Skulle vilja våga prova på ett sånt pass, men jag tror ärligt att jag skulle göra bort mig totalt :P

Svar: åh, men testa! det tror jag verkligen inte :) det går att anpassa till sin egen förmåga hur mycket som helst :)
Take the time

4 Elin- En träningsblogg:

Ja men mycket jobb ligger framför mig för att jag ska kunna prestera så bra som möjligt, vill ju gärna vara bättre än mina kompisar och sambo ;D Det finns inget liknande nära där du bor då? :)

Svar: Ja det klart, men det går säkert toppen ;D det gör det! menjag flyttar till tyskland om lite mer än en vecka så jag hinner inte delta iår tyvärr ;)
Take the time

5 Amanda [SPONTAN]:

Bra jobbat :)

Svar: Tack så mycket :)
Take the time

6 Anonym:

Älskar trx :)

Svar: jag med :D
Take the time

7 Emelie:

Härligt jobbat! Hade inte heller tackat nej till att ha ett eget TRX-band hemma men tror inte jag har något ställe i lgh som håller för det tyvärr ;)

Svar: Tack så mycket! körde verkligen gärnet :) jag tror inte att jag heller har något ställe för trxbandet men drömma kan man ju alltid göra ;)
Take the time

8 fight4fit:

Härligt!! Och skönt att ha lite värk att se fram emot imorrn! Har aldrig riktigt fastnat för TRX, men har nog samtidigt inte riktigt gett det en chans när jag tänker efter :p

Svar: Ja, verken känns om jag säger så ;) inte? jag älskar trx:en! tror det är för att jag gillar att köra med kroppsvikten :) vist är det nice med vikter i gymmet också!
Take the time

9 Jossan:

Har faktiskt aldrig testat att göra ett helt pass, bara typ en övning :P Tror att det är grymt bra träning så kanske borde jag prova någon gång lite mer på riktigt :)
SV: Ja verkligen! Ett bevis på att det var rätt beslut att inte träna mer på söndagen :)

Men toppen! Då kommer du ju fortsätta kunna laga god mat och säkert även experimentera med nya smaker från deras egna matkultur :)

Svar: Jag älskar TRX så det borde du testa ett pass :) kan aldrig skada att testa eller hur? kanske gillart! Gillar att det är med den egna kroppsvikten och att man bara med olika vinklar och lutningar kan bestämma svårighet- och jobbighetsgrad :)
Ja! det ska bli spännade och se vad det finns för mat där :) ska även vara nästan billigare att äta ute så det lär nog bli litespnt också :)
Take the time

10 Elin- En träningsblogg:

Så fort jag fick upp pulsen det minsta lilla så vart det jobbigt med andningen så fick köra långsamma reps men annars gick det bra :)

Åh spännande! Har du fått jobb där eller? :)

Svar: Nej, jag ska göra en utlandstermin där på en finansskola :) så det blir att vara utbytesstudent i ett halvår :D
Take the time

11 Christina:

Vi har några liknande sådana band på mitt gym som jag brukar träna med. Är faktiskt himla roligt :)

Svar: Ja visst är det :) älskar trx!
Take the time

12 Patricia Karlsson:

Alltså.. den där granatäppel saken i headern såg fan god ut... :P Läs gärna min blogg OM du vill. Handlar mycket om näthat,mobbning och lite mode! :D

Svar: Den var inte dum heller ;) tack för tipset ska ta mig en titt på din blogg!
Take the time

13 Emma:

Jag vill helt klart ha TRX hängande hemma i taket. men det får nog bli när jag bor i ett hus, så man kan avvara ett rum :P
Kul med trx-pass. Använder dem en hel del i min rehabträning.

Sv. Tack så jättemycket :D Ja, jag kände mig äntligen redo för att testa på 100:ingen. Är inte en sån som maxar och kör ettor, minst en trea ska det vara. Så jag är nöjd att jag fixade det :)

Nej, jag älskar godis och fika och äter det gärna på helgerna eller tillomed nån gång i veckan. Ja inte just nu då, när jag kör sockerfritt, men i vanliga fall :) Dessutom hade nog inte min elaka mage varit så förtjust i sånt nu ändå...

Ja, kolla om de är billigare i Tyskland. Jag kände helt klart att både löpning och spinning tagits till en annan nivå med hjälp av pulsklockan. Sedan lär man sig mer och mer också. Kul och effektivt sätt att träna på iallafall :)
Kramkram

Sv. Det ska jag göra. Måste bara komma ihåg det också. ;) Minnet är bra med kort. Men någon gång kommer det bli plankgång iallafall, det kan jag lova :P

Ja, det lär vi ha gjort ju. Kul, som sagt. Världen är liten :)

Ja, jag tror nog att jag kommer få ett jobb jag trivs med. Jag vet vad jag vill jobba med ungefär, men det verkar inte vara så lätt att hitta en sån tjänst... Menmen, något som passar ungefär borde man ju kunna hitta iallafall. Så kan man börja så.
Vad vill du jobba med när du är klar? Och vad skönt att du trivts med utbildningen :)
Kramar

Svar: Jag håller med, det blir nog lite svårt där man bor nu att hitta något ställe att hänga upp dem i ;) men när man får hus! då ska jag minsan ha ett litet hemma gym med bland annat trx.. åh vilka drömmar ;D
Det måste nog bli en pulsklocka! har kollat runt lite på olika varianter och de verkar vara typ 200-300 billigare i alla fall så det är ju alltid något att vänta på i tyskland :)

Det är ju i alla fall skönt att du vet vad du vill jobba med! många vet nog inte ens det skulle jag tro :) det dyker nog upp något passande snart ska du se :) Jag vet som sagt inte riktigt vad jag vill göra efteråt.. ska snart välja min sista inriktning och jag tror jag skulle vilja jobba med kanske inköp/logistik eller finans någonting :) vi får se! det är svårt :)
Take the time

14 Lisa:

ja jag skulle också vilja ha TRX hemma! Vilken dröm! :-D

Svar: Ja verkligen :) det vore inte dumt!
Take the time

15 Lotta:

Sv. Oh vad skoj! Hoppas du kommer att trivas :) Och jag vill inte läsa utomlands, har ju sambon här hemma och vill därför stanna :)

Svar: Sv; ja det tror jag nog att det ska bli! :) det förstår jag, har också sambo och förstår inte riktigt hur det ska gå att lämna honom hemma i ett halvår! men det blir man nog starkare av också :)
Take the time

16 Hejsan:

Bra jobbat tjejen :D

Svar: Tack :D
Take the time

17 vanessa:

Sv: Ja, jag har bara gjort en övning med TRX band hittills och det var så sjukt jobbigt. Skulle vilja pröva fler men vågar inte pröva nu när det är en massa människor på gymmet, ifall jag skulle göra bort mig :P

Svar: Jag älskar trx :) riktigt bra träning! men det är bara att testa på! blir roligare ju mer man kan :)
Take the time

Kommentera här: