Världens godaste tillbehör...

.. till allt! Det är en god sallad tycker jag. Den ska gärna vara komponerad likt nedan. Älskar sharonfrukt <3

Ikväll blir det taccos! Vad har ni ätit för mumsigt idag?

Kommentarer:

1 Karin:

Sharon frukt har jag inte vågat mig på men annars så älskar jag också en riktigt god sallad till maten! Gärna med fetaost och soltorkade tomater :)

Nej, jag stod länge och vela i butiken. Tänkte att en banan inte hade varit tillräckligt men i efterhand hade det varit ett bättre val. Ska inte köpa sånt igen, riktigt vidrigt, dock tycker jag att bars funkar bra om man måste ta en måltid på väg. Smakar iaf bättre!
Det där med att göra bars får vi se om jag fixar nån gång. Har inte ens nått protein pulver hemma. Vad använder du för sort?

Svar: åh, den borde du testa :) så himla god! åh soltorkade tomater är ju så sjukt gott :)Jag håller helt med dig om det! finns så mycket skumma saker :) jag använder inte proteinpulver speciellt ofta, enbart när jag gör bars i princip! Har köpt vassleprotein från fitnessguru "one whey isolate", vilket jag tycker funkar bra i bars och finns i olika smaker :)
Julia T

2 Karin:

Vänta nu, Sharon frukten, är den liten som typ en körsbärstomat?
Om inte hur ser den egentligen ut och hur vet man om den är bra och hur gör man ;)

Svar: Hehe, nja, nu vet jag inte vilken frukt du tänker på :) den är orange och stor som en klementin ungefär. Ser lite ut som en orange tomat nästan, kolla i mataffären! De ska vara lite mjuka och absolut inte hårda :) men fortfarande lite fasta :)
Julia T

3 Karin:

Jag funderar på att beställa hem protein pulver, för att eventuellt kunna baka eller bara kunna ta sånna här gånger när det istället kan bli så fel..
Varför valde du fitnessgurus produkter? Jag har läst lite på några och är dålig på vilka tillsatser man ska passa sig för. Har sett att några använder aspartam som sötningsmedel och det har jag iaf fått för mig är den värsta sorten?

Svar: Ja men precis :) jag vet inte riktigt varför jag köpte just fitnessguru, hade hört från kompisar att de skulle vara så bra. Blev dock rätt besviken, de innehåller inte mycket "skit" men de har sötningsmedlet sukralos som jag inte gillar. Igentligen kan man väl säga att så få och så lite sötningsmedel som möjligt är bäst! aspartam var jyu på tal om för några år sen hur farligt det var, men det vissade sig inte vara farligare än något annat. Det dumma med sötningsmedel är ju att den endå triggar igång insulinprocessen så att man får fritt insulin i kroppen eftersom att hjärnan uppfattar att man äter något sött, men den har inget att "attakera". Äter man det väldigt mycket sötningsmedel kan det därför trigga igång ex. diabetes när man väl börjar med socker igen eftersom att kroppen då inte längre skickar ut lika mycket insulin. Dvs inte så bra! Men använder man sparsamt med proteinpulver och ex har i proteinbars osv tycker jag inte att det är någon fara. Ska man däremot äta det väldigt ofta är det bättre att köra på ett rent pulver utan smak :)
Julia T

4 Ronja:

Gud vad gott det där såg ut, åhåh. Saknar tacos så otroligt mycket!

Svar: Det var riktigt gott! eller hur :))
Julia T

5 julia:

åh bästa!

Svar: ja :D
Julia T

Kommentera här: