Utemiddag och så lite overnight oats med blåbär och granatäpple

Igår var jag och min sambo ute och käkade tillsammans med två vänner (också ett par) på en studentrestaurang inte så långt från där vi bor. Det var så otroligt trevligt och maten var helt över förväntan! Jag åt en nötfärsburgare med pommes och efter vi suttit där i några timmar kände jag hur energin bara kom tillbaka i kroppen. Medicin för själen är minsann trevligt sällskap + god mat (som man slipper laga själv, hehe). Guld!

Idag hoppas jag kunna genomföra mitt tänkta benpass men känner mig konstig i kroppen, så det får eventuellt bli en vilodag. Jag är riktigt nöjd över min insats med träningen denna vecka, har verkligen tränat effektivt! Men först lite te och frukosten nedan i soffan innan jag sätter igång med dagens sysslor :) Ha en jättefin fredag nu alla fina!

...och återigen tack för alla fina kommentarer och pepp, ni är bäst ♥Overnight oats med smak av blåbär och granatäpple
1dl fiberhavregryn (eller vanliga)
1,5dl naturell yoghurt
0,5dl blåbär
0,25dl granatäppelkärnor

Rör samman havregrynen med den naturella yoghurten, tillsätt blåbär och rör om ordentligt, det får gärna bli lite lila. Rör ner granatäppelkärnorna försiktigt och ställ i kylen över natten. Toppa med lite mer bär och en halv banan! Perfekt en morgon när man inte har så mycket tid eller vill ta med sig frukosten i väskan.