Falsk äppelpaj med crunch
Ingredienser
Äpple
kokosolja
kanel
kokosflingor
Havregryn
Äpplena: Hacka äpplena i tärningar, stek i kokosolja och krydda med kanel. Stek tills de blivit mjuka och goda.
Pajcrunsh: Rosta havregryn och kokosflingor i kokosolja tills de blivit crunchy.
Lägg de varma äpplena i en skål och häll över chunchet, toppa med grekisk youghurt eller kvarg. Vill man lyxa lite extra tycker jag att det passar jättebra med vaniljkvarg. Yum yum yum!

Å vad gott det där såg ut!
Aldrig hört efter 21, brukar försöka undvika att äta kvällsmålet efter 21. Alltså inga kalorier alls efter det. Jag får prova mig fram med detta med kolhydrater, det var ju också snabba kolhydrater som var tanken. Så fullkorn, bulgur osv ska vara okej, men som äggnudlar kanske man ska undvika? Haha inte vet jag egentligen :)