Ekologiska affärer

Morgonpromenaden med mina roomies var supertrevlig även om de inte riktigt höll samma tempo som jag är van vid. Efteråt åt jag en supergod frukost på laktosfri yoghurt, havregryn, kokoschips, valnötter, bananchips och kanel. Allt ekologiskt ifrån min nya favoritaffär! Jag önskade verkligen att det fanns mer sånt i sverige, till priset här i Frankfurt.

Det är hur billigt som helst och så gott, älskar ekologiskt och så clean som möjligt!

Bananchipsen i sverige brukar vara i olja och socker, men dessa var enbart torkade bananskivor med kokosolja. De var så otroligt goda vill jag lova! Det finns fantastiskt mycket roliga saker att köpa till topping på mellanmål och frukost. Jag är i himlen på frukost/mellanmål-fronten. Nu ska jag bara hitta på bra saker att göra till lunch och middag.

Morgonpromenader och andra tankar

Morgonpromenader och löprundor längs Main har blivit lite av min grej här nere. Har hittills inte hittat något gym som accepterar mindre än ett års kontrakt.. hur konstigt? Jag ska leta vidare och ta ut gratisveckor nu i början så det kommer ordna sig. Hur som helst, tillbaka till morgonpromenaderna. Igår vid matbordet så frågade en av tjejerna om mina morgonpromenader och var väldigt faschinerad så jag frågade henne om hon ville följa med. Då ville helt plötsligt ALLA i korridoren med, så nu sitter jag här och väntar på att vi ska mötas alla sex kvart i nio.

Haha, det kommer bli en rolig syn! Sex utbytesstudenter som powerwalkar längs Main?
ÄLSKAR hur sociala utbytesstudenter är, måste vara de mest sociala varelserna någonsin!

Lovar att ladda upp lite fler bilder ikväll, har bara haft så mycket att göra här hittills! Så kul att så många är intresserade av att läsa om min lilla resa. STORA varma kramar till er alla :)

Tar mig tiden att drömma mig bortJag hade så konstiga drömmar i natt och vaknade upp alldeles förvirrad. Det tog mig en timmes morgonprommenad innan frukost för att skingra tankarna och för att förstå var jag är, att jag bor i Frankfurt nu. En stad med 700 000 invånare - en stad som aldrig sover. Att jag åkte hit helt själv, med bara min resväska och förhoppningar.

Hittills har allt överträffat mina förväntningar och jag trivs bra, men det är överväldigande för att det är först nu jag inser att jag verkligen är här. Att jag redan åkt och är framme. Att det är här jag kommer bo det närmaste halvåret.

Idag ska jag ta tiden att känna efter ordentligt på hur allt känns här nere i Frankfurt. Det här är ju sjukt häfitgt, jag är ju iväg nu! Jag måste bara inse det nu också! :)