Hedra mysteriet

Igår var jag och min familj på en jätterolig show med Klas Hallberg, har lite svårt att förklara vad det handlade om men jag skrattade konstant i tre timmar! Jag skulle inte kalla det för standup för det hade en djupare mening, förutom skrattkramp i magen fick jag mig flera tankeställare om livet, träningen och hur jag ser på saker och ting.

Bland annat pratade han om ledstänger vi håller oss i under livet. Ledstänger som ex. religion eller en diet, alltså något att luta sig tillbaka på när saker inte blir som man tänkt sig. Han menade att vi människor vill ha ett facit att vända sig mot när man inte hittar svaret och att allt som händer måste ha en mening. Saker som att när man inte äter "korrekt" blir allting bra om man "svälter sig var tredje dag" eller "käkar fullkorn eller trycker i sig majonäs till sina ägg". Han menade också att om man missar bussen kanske inte det betyder att det är ödet och att man kommer träffa sitt livs kärlek eller undviker en olycka.. utan bara att man helt enkelt missade bussen.

Hur som helst var det han ville får fram att man inte behöver kunna kontrollera allting eller styra upp allt och att om det inte blir som man tänkt sig att allt är förstört. Alltså att man faktiskt KAN äta taccos utan avokado om man glömt handla det och världen kommer inte gå under, utan det går bra endå!

Ahhh, vet inte riktigt om jag fick fram budskapet så bra men jag rekommenderar VARMT att se föreläsningen "hedra mysteriet" om ni får möjligheten. Det var länge sedan jag såg något så fantastiskt, genuint och roligt senast!

 

Kommentarer:

1 Elin- En träningsblogg:

Vad roligt att du uppskattar det :) Det är ett bra måtto du har, håller med dig! :)

Verkar vara en bra show du var på! Får kolla upp ifall den kommer till Umeå :)

Svar: Ja, den var grym! verkligen något jag rekommenderar :)
Take the time

2 Elin- En träningsblogg:

Tack! Jo jag får göra det, vill inte att det ska vara långvarigt så lika bra att ta det lugnt och inte stressa tillbaka :)

Okej, det låter spännande! :D

3 sannas rum:

Den föreläsningen låter ju jättebra!

Svar: Ja den var toppen! :) många skratt och en djupare mening! perfekt :)
Take the time

4 Hanne:

låter som den var superbra ju :)

Svar: var toppen :)
Take the time

5 Angelica - Vardagsliv med LCHF:

Den där har jag sett, sjukt bra föreläsning, det bästa jag sett! Skrattade så det krampade i käkarna! :-) Gjorde själv en livsförändring efter att jag lyssnat på honom.

Svar: åh, va roligt! Ja visst var det? var så otroligt bra tyckte jag också :) Jag kände också att jag såg på saker helt annorlunda efter att jag gick därifrån :) så spännande att en person kan få än att ändra något sådär bara! :)
Take the time

6 Emelie:

Verkar vara en rolig och tänkvärd show! Får hålla ögonen öppna och se om den kommer ner hit till Halmstad någon gång inom en snar framtid :)

Sv: Tack så mycket! Ja, är lite smålurigt att löpträna utomhus nu, gäller att vara försiktig och det är ju tråkigt att inte kunna springa i det tempo man vill. Men tycker att det är sjukt tråkigt att springa inomhus på löpband också så väljer hellre att springa utomhus :)

Svar: Ja håll ögonen öppna, den var helt klart värd att se :)
Take the time

7 Jossan:

Vad kul det lät! DEN showen skulle jag vilja se, undra om den kommer till umeå^^
SV:Tack desamma Julia! :)
Nej så är det verkligen! man kan ju alltid testa och gillar man det inte så har man ju försökt i alla fall. Just TRX tror jag jag skulle hat-älska bara för att det är så jobbigt ;)

ja jag tror nog det bli en hel del uteätning i frankfurt :) Sånt som jag skulle unna mig :)

Svar: Ja showen var fantastiskt bra faktiskt! jag ska hålla tummarna för att den kommer till umeå också :) så bra!
haha, ja det är nog så! Det är hat-kärlek till TRX fast endå mest kärlek från min sida ;) det enda "dåliga" är väl att man "kan" maska eftersom att man bestämmer lutningen själv.. kör man med stång är det ju svårare att maska ;) inte för att man någonsin skulle maska men men ;)

Ja! det är ju dessutom så himla billigt att äta ute i tyskland och det finns ju mycket kul att testa på :)
Take the time

8 Julia:

Låter super intressant, men ööh, jag kan inte äta tacos utan avokado :-] jag är skyldig.. en tacos utan guaccamole är ingen tacos.. Sås hallå, mat utan sås?? hihi.. Men jag förstår hans poäng, eller det du skriver.. hihi.. ;-) helt rätt..

SV:Hihi, ååh jag ska verkligen läsa allt du skriver, ser jätte mkt framemot din resa. Kom ihåg, life begins at the end of your comfort zone ;-)
Kram

Svar: Haha, jag har faktiskt ALDRIG haft guaccamole till tacos.. känner mig lite som en brottsling ;) men jag älskar avokado! så jag får nog testa det nästa gång ;)
Va roligt! Ja, det ska bli spännand! bara några dagar kvar nu... börjar få pack-panik, hur får man ner vinter/vår/sommar-kläder + saker på 23kilo + handbagage? men det är väl som du skriver om comfort zone! let's do it! ;) Kram
Take the time

Kommentera här: