När pojkvännen piffar till smoothien

När min sambo ska fixa mellisen händer det ofta något oväntat. Denna gången en supergod smoothie på blåbär, kokosvatten och mango. Men varför inte piffa till med en skiva zuchini? haha, den killen har mitt hjärta alltså!

Igår hade vi världens mysigaste dag på alla hjärtans, kunde inte blivit mer perfekt!

Kommentarer:

1 Mamma:

Bästa pojkvännen har finaste flickvännen

Svar: Det är nog så <3
Take the time

2 Karin:

Haha vad roligt och otippat! Kan man alltså äta den rå också? :)

Svar: Haha, ja han är allt lite söt! Jag brukar inte äta zuchini rå, men det kan man :)
Take the time

3 Karin:

Ser jättesmaskig ut:)

Svar: Var riktigt gott :)
Take the time

4 Eleonor:

Så sött! :) en extra färgklick gör ganska mycket, tänk om min sambo visste hur man gjorde en smoothie

Svar: haha, blev ganska så förvånad om man säger så ;)
Take the time

5 fight4fit:

Haha, nytänkande :)

Svar: Haha, varför inte? ;)
Take the time

6 Jossan:

Ja varför inte! :)

Svar: Håller med ;)
Take the time

7 delila:

MUMS! Ha en bra dag!

Svar: Ja :D
Take the time

8 Clara:

Så gott!

Kram

Svar: ja :D kramis!
Take the time

9 Emma:

Mums, låter gott! Haha, otippat med zucchinin, men det blev ju en fin färgkombination :)

Sv. Tacktack! Ja, det var ett slitigt pass och en väldigt god middag efteråt. Inte helt fel att sitta själv en fredagskväll med såna aktiviteter/godsaker :)

Jag håller helt med. Alla hjärtans dag är inte så viktigt för mig. Dessutom är vi rätt bra på att köra såna dagar rätt ofta ändå. Det blir ju lite speciellt när man bor på varsitt håll i veckorna. Då vill man alltid mysa lite extra när man ses. Fast vi gör nog det jämt. Vi gillar att skämma bort varandra och njuta av mat och dryck :)

Ja, att ha i smoothie eller fil/yoghurt, det skulle jag nog gilla :) Är helt säker på att jag kommer testa. På gröten skulle jag säkert gilla det också :) (om jag är på rätt humör). Fast det kanske är bäst att inte testa, prislappen är ju rätt hög, eller hur? (på bara bär alltså)

Ja, jag söker jobb som tusan. Så jag hoppas att jag ska få napp. Helst innan sommaren, men bara jag har något efter sommaren så är det okej :) Hur ska du bo i Tyskland förresten?

Hoppas du haft en superfin helg!
Kramkram

Svar: Ja men det var inte alls dumt, även om jag blev smått förvånad ;) gurka okej men zuchini kändes otippat!
Ja men så är det ju :) så är jag och min sambo också! gillar att skämma bort varandra och mysa i soffan eller göra något tillsammans. Tror det är viktigt :) kommer bli konstigt nu när vi ska bo ifrån varandra i 4,5månader men som tur är finns ju flyg och skype! :)

Jag tyckte att de var lite väl dyra med tanke på att det egentligen bara är bär mixade till en sås med lite äppeljuice i :) de kostade ca. 20kr :) men det är ju smidigt och gott så testa och se vad du tycker! jag har ju som sagt bara testat hallon och den var en hitt men jag kan tänka mig att de andra smakerna är lite mer "värda" sitt pris :)

åhh, va roligt! jag ska hålla tummen på att du får napp på något bra :) vad jobbar du med nu föresten? I tyskland ska jag bo i studentkorridor med delat kök och badrum.. vi får se hur det går! haha, men det känns bra det är helt nybyggt och ingen har bott där tidigare i de husen så det kan ju inte vara så illa? :) + att det ser superfräscht och fint ut på bilderna!

Kram kram
Take the time

10 Pernilla:

HAHAHA, mycket fint! Kreativt tänkande om inget annat ;)

Sv: Tack snälla! Jag håller helt med dig! Det viktigaste är hur man känner sig och jag har inget problem med att andra är överviktiga om de trivs så. Jag vet själv att jag trivs bäst som smal och därför är jag glad att jag gjorde den här förändringen :) Kram!

Svar: Hahaa en gurka kanske hade varit annat men ;) har är bäst!
Låter jättebra :)
Take the time

11 EMMAWHO:

Mums!

Svar: verkligen :D
Take the time

12 Emelie:

Inspirerande blogg!!

Svar: Tack så jättemycket snälla du :D
Take the time

Kommentera här: