Proteinmuffins med smak av mjölkchoklad och surprise
Jag var tvungen att ha något där och då kände jag, så det fick bli lite experiment i köket och jag kan säga att resultatet blir så sjukt bra. Nyttigare muffins proppade med protein och med smak av mjölkchoklad. Det fick bli en liten muffins och kvarg som jag smaksatte med blåbär till mellis tillsammans med en stor kopp te.

2 ägg
2dl mandelmjöl
30g Whey isolate milk chocolate (vassle)
50g smör
2msk honung
1msk kakao
1krm vaniljpulver
1tsk bakpulver
Recept jordnötschokladgömma
2msk nötssmör (valfritt)
1tsk kakao
0,5tsk honung
Smält smöret, vispa ägg och honung pösigt i en bunke, blanda ner proteinpulvret och det smälta smöret i bunken och vispa en liten stund till. Tillsätt mandelmjölet, kakao, vaniljpulver och bakpulver medans du rör om försiktigt. Klicka ut i små formar. Rör samman nötsmör, kakao och honung. Rulla till små bollar som trycks ner i muffinsen. Grädda dem i ugnen på 175grader i cirka 8-10minuter, beroende på hur kletiga du vill ha dem. Låt svalna lite, ät och frys in resten!
Proteinpulvret kan uteslutas mot lite mer kakao och honung, de förlorar dock protein.
Lät himla gott! :)